image
 |  0 19 Грудня 2019 | 12:49

У місті на Волині дід б'є та погрожує сусідам

У Ківерцях на вулиці Шевченка чоловік погрожує сусідам. Погрожує людям, лається, ходить голяка по двору та зносить туди усілякий мотлох. Так мешканці Ківерець говорять про свого 86-річного сусіда. Люди розповіли, що не можуть дати ради Василю. Зверталися в поліцію та до місцевої влади, втім, кажуть, вплинути на нього ніхто не зміг.

Мешканка будинку на Шевченка, 10, Наталія Шищець розповіла, їхній сусід Василь залякав усіх місцевих мешканців. Бували такі випадки, що просто йдеш сходами в будинку, а він може просто спихнути навмисно. Люди розповідають, що просто бояться випускати своїх дітей з дому, бо сусідський дід їм погрожує. Бувало, що ходив за дітьми з сокирою, бо мовляв, заважають йому.

Крім того, ходить подвір’ям перед дітьми голий. На зауваження казав, що зарубає, і зробить братську могилу.

Люди бояться, що чоловік може дійсно покалічити. Поліція, кажуть, не може нічого зробити.

Жінка дебошира каже, що неодноразово б’є її і сина, який має інвалідність. Змушені замикатися в хаті, бо постійно перебувають в страху. На будь-які зауваження – погрози розправою та фізичні знущання. Люди, кажуть, не сила терпіти.

Дідові 86 років. На журналістів та поліцію відреагував також агресивно.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Читайте також: Журналісти розповіли про розкішне життя доньки волинського митника

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити