image
 |  1759 22 Січня 2024 | 23:31

У місті на Волині на додатковий ремонт вулиці витратять 10 мільйонів

У Ковелі з міського бюджету виділять кошти на проведення додаткових робіт з капітального ремонту провулка Шевченка та вулиці Заводської – від житлового будинку №9 до перехрестя з вулицею Тараса Боровця.

Про це йдеться в електронній системі публічних закупівель Prozorro, - пише Ковель медіа.

Тендери з пошуку підрядних організацій проводилися 17 та 18 січня 2024 року управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Ковельської міської ради.

Отже, на капремонт провулка Шевченка додатково виділять 4 мільйони 98 тисяч гривень (сума з ПДВ). На тендері перемогу здобув один учасник – ТОВ «Ковельське ШБУ №63». Поки ця фірма очікує на підписання договору, організатор тендеру оприлюднив вимогу усунути невідповідності в інформації та документах, що були подані у тендерній пропозиції.

На капремонт частини вулиці Заводської виділяється 5 мільйонів 205 тисяч гривень (сума з ПДВ). На тендері також з одного учасника перемогло ТОВ «Ідея», яким керує депутат Волинської обласної ради від політичної партії «За майбутнє» Віктор Козак. І тут договір ще не підписано.

Термін виконання робіт на обох об’єктах – 31 грудня 2024 року.

Публікація за темою: У Ковелі завершують капітальний ремонт провулка Шевченка

Як повідомляла свого часу Ковельська міська рада, до кінця жовтня 2021 року планують завершити роботи з капітального ремонту провулка Шевченка, який проводився на умовах співфінансування. Частину коштів на це місто отримало з державного бюджету – 6 мільйонів 500 тисяч гривень, а 2 мільйони 630 тисяч – спрямовано з бюджету громади.

Капітальний ремонт Заводської почався ще у вересні 2021 року теж на умовах співфінансування. Як інформувала тоді міськрада, на облаштування вулиці громада повинна була спрямувати 3 мільйони гривень, а ще 5 мільйонів мало надійти з державного бюджету.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити