image
 |  2 1 Грудня 2021 | 17:59

У місті на Волині на центральних дорогах можуть з’явитися кільця

У Володимирі аби розвантажити центральні вулиці міста та впорядкувати дорожній рух можуть з’явитися кільця.

Про це інформує сайт міської ради.

Так, 30 листопада у Володимир-Волинській міській раді відбулась презентація рішень по схемі організації дорожнього руху у центральній частині міста.

Презентував рішення, які мають допомогти поліпшити безпеку та зручність усіх учасників дорожнього руху, директор ТОВ «УРБАН ПРОМО», експерт з питань транспортного планування, моделювання та організації дорожнього руху, кандидат технічних наук з транспортних систем Роман Зубачик.

Зокрема, була озвучена пропозиція облаштувати у місті кілька кілець руху, зокрема на проблемних перехрестях, що на вулицях Данила Галицького, Луцької та Ковельської, а також Генерала Шухевича та Ковельської, Степана Бандери та Устилузької. Це, згідно з транспортним моделюванням, значно полегшить та зробить безпечнішим рух автомобілів. Під час презентації також говорили про можливість облаштування паркінгу на вулиці Ковельській (в районі ЗОШ №3) та на вулиці 20-го липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку за неправильне паркування муніципали штрафують мера, членів його сім'ї та нардепів

Загалом нове планування, яке може обійтися у 13 мільйонів гривень, торкнеться 19 вулиць Володимира-Волинського. Найдорожчим має бути переоблаштування Ковельської.

Як зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, до кінця року планують провести моделювання потоку транспорту в місті. Також проєктній групі поставили завдання розглянути можливість збільшення паркомісць у центральній частині міста – зокрема, біля площі Героїв з боку вулиць Ковельської-Шевченка та біля культурно-мистецького центру.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити