image
 |  5 12 Серпня 2020 | 13:57

У місті на Волині невідомі влаштували сміттєзвалище з ящиків (ФОТО)

У Рожищі невідомі викинули ящики з-під овочів біля сміттєвих контейнерів на вул. Шевченка.

Про це інформують на сайті Рожищенської міської ради.

У вівторок, 11 серпня, керівник КП «Дільниця благоустрою» Юрій Міщук виявив біля смітника на вул. Шевченка (навпроти будинку 13 на вулиці Незалежності) купу викинутих ящиків з-під овочів.

Зауважимо, що територія біля сміттєвих контейнерів на Шевченка, попри те, що комунальна машина регулярно забирає непотріб, часто-густо є забрудненою через несанкціонований викид. І викидають сміття ті, хто не платить за його вивіз.

Як бачимо, цього разу «скористався» смітником хтось з місцевих підприємців, адже ящики ймовірніше використовували для зберігання овочів, чи фруктів. Так вчинити, звісно, легше, аніж зателефонувати до КП «Дільниця благоустрою» та укласти договір на вивіз сміття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отримав посилку з порошком: на Волині спіймали наркозлочинця (ФОТО)

Як прокоментувала ситуацію старша муніципальна інспекторка Рожищенської міської ради Мар’яна Демчук, за таке порушення, у випадку встановлення винуватця, накладається адміністративне стягнення у вигляді штрафу від 340 до 1700 грн.

Закликаємо рожищан, якщо ви стали свідком того, що невідомі вам люди «підкидають» сміття у контейнер вашого будинку – телефонуйте в муніципальну поліцію (033268) 2-18-53 (Мар'яна Володимирівна), або 050-131-42-14, (033268) 2-39-37 (Дільниця благоустрою). А також просимо всіх свідомих громадян укласти договір на вивіз сміття, аби уникнути штрафів. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити