image
 |  5 12 Травня 2021 | 14:38

У місті на Волині - обшуки: залучили 70 правоохоронців (ФОТО)

Сьогодні працівники Володимир-Волинського районного відділу поліції, роти поліції особливого призначення, управління карного розшуку, Ковельського та Луцького районних управлінь поліції, з залученням кінологів та за процесуального керівництва Володимир-Волинської окружної прокуратури, провели 16 санкціонованих обшуків у Володимирі-Волинському.

Про це інформує поліція Волинської області.

Загалом залучено було близько 70 правоохоронців.

Під час обшуків виявили та вилучили майже 1 кг речовини, схожої на марихуану, більше 60 таблеток з вмістом наркотичних речовин, шприци з рідиною, схожою на наркотичну, предмет, схожий на гвинтівку, численні речі, ймовірно, здобуті незаконним шляхом, апарати для виготовлення спирту з метою його ймовірного незаконного збуту тощо.

Усе це відправлено на відповідні експертизи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині тюльпановий фестиваль вже приймає гостей

Обшуки відбулись в рамках кримінальних проваджень, відкритих одразу за трьома статтями Кримінального Кодексу. Йдеться про крадіжки, поєднані з проникненням, що завдали значної шкоди (ч.3 ст.185 ККУ), незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ст.307 ККУ) та носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу (ч.1 ст.263 ККУ).

Слідчі дії тривають, перевіряється можлива причетність фігурантів до скоєння вказаних злочинів і правопорушень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити