image
 |  4 3 Грудня 2020 | 17:03

У місті на Волині лунали вибухи: відомо, що трапилося (ФОТО)

У Ківерцях на вулиці Незалежності минулої ночі сталась пожежа.

Про це інфомрує «Волинь-нова».

«Ймовірно пожежа сталася у сторожовій будці. Пічне опалення в ній. Поруч – транформатор електропідстанції, гаражі. Ківерці навіть у час війни не здивуєш нічними феєрверкам. А тут якось ті нічні вибухи затяглися. Та й звук інший. Якби вчасно не викликали рятувальників... Якби в будинку, вікна якого виходять у двір, Юра Сугак не побачив клубки диму.... І його виклик рятувальників таки вберіг ... Важко навіть уявити... «, – розповіла журналістка Людмила Якимчук.

За словами Людмили Якимчук, рятувальники спрацювали злагоджено та професійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комісія з питань екології Волиньоблради планує навідатися до «Волиньприродресурс»

«Ще до виклику рятувальників на пожежу, самі люди мужньої професії першими побачили з двору клуби диму від торгового центру, що на сусідній вулиці. Тож машина вже виїхала, коли черговому пролунав тривожний дзвінок пильного ківерчанина. А з розповіді іншого свідка, який о 22-ій виходив з будинку, в тій сторожці ще горіло світло у віконечку... 01.23. Гул пожежної машини поволі стихає... Люди на сторожі нашої безпеки і вдень, і вночі... Богу дякувати і мужнім та сміливим рятувальникам! О 01.26 рятувальники свою роботу виконали гідно», – додала вона.

Сьогодні вранці на місце інциденту приїхали електрики та відповідні служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Боголюбах не тільки лікують, а й обкрадають мертвих, – волинянка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити