image
 |  0 17 Листопада 2018 | 08:55

У місті на Волині подорожчає вивіз сміття

З першого грудня у Рожищі діятимуть нові тарифи на вивезення сміття. Тариф змінюють у зв’язку із підвищенням ціни на пальне та прожиткового мінімуму.
Про це повідомляє Район.Рожище.
«Керуючись пунктом 2 частини 1 статті 28 закону України «Про місцеве самоврядування України» Законом України «Про житлово-комунальні послуги», постаною КМУ від 06.09.2013 року №1010 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», враховуючи розрахунки підприємства щодо економічно обгрунтованих планових витрат на послуги з вивезення твердих побутових відходів від будинків населення, будинків приватного сектору, багатоквартирних будинків, бюджетних організацій та інших споживачів Рожища, виконком міської ради вирішив встановити скориговані тарифи на послуги із вивезення твердих побутових відходів від жителів будинків приватного сектору, багатоквартирних будинків, бюджетних організацій та інших споживачів, які надаються комунальним підприємством «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради», — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що тариф змінюють у зв’язку із підвищенням ціни на пальне та прожиткового мінімуму.




тарифи на вивіз сміття

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити