image
 |  9 23 Лютого 2021 | 05:11

У місті на Волині посеред дня світять ліхтарі (ФОТО)

Мешканці Ківерець невдоволені освітленням вулиць, адже вмикають зовнішнє освітлення пізно і вимикають, коли уже на вулиці - день.

Про це пише Мирослава Горохоль у соцмережі facebook.

"Цікаво у нас в Ківерцях включають вуличне освітлення. Хтось ще звертав увагу? Квартал, що між вул. Луцька і залізнодорожним полотном, де знаходяться такі вулиці, як Європейська (гучно сказано), Зелена, Медвєдєва, Мічуріна, Козацька і до Воровського включно починають освітлювати о 19го10 хв, а виключають освітлення як на фото о 8год.40хв.коли вже сонце добряче світить. Яка логіка, яке використання людських коштів. Ми як городяни, оплачуємо самі освітлення вулиць, все закледено в платіжках. А саме в той час, коли люди повертаються з робити, кругом темнота. Телефонувала в комунгосп, там відповіли, що включенням займається міська рада (цікаво так), зайшла минулого тижня в міську раду, там сказали, що зателефонують в комунгосп, бо цим займається саме він, а освітлюється і надалі в тому ж режимі. Наш квартал єдиний такий, мені цікаво, і коли нарешті відповідні люди, почнуть відповідально відноситись до виконання своїх обов'язківо. Можливо потрібно з цим питанням звернутися до голови ОТГ і тоді все вирішиться?" - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У волинському лісі знайшли «білі» гриби (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити