image
 |  3262 17 Березня 2024 | 23:31

У місті на Волині продають із молотка гаражі (ФОТО)

Приміщення управління Державної казначейської служби України в Горохівському районі Волинської області продають із молотка.

Аукціон на сайті prozorro.sale оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях, - пишуть Волинські новини.

Як лот виставлено об’єкт малої приватизації – частину гаража, приміщення №1,6,7,8 площею 35,5 кв. м, що на вулиці Гетьманська, 5 у Горохові Луцького району.

Об’єкт приватизації складається з двох окремих приміщень з окремими входами, що розташовані в будівлі гаража 1978 року побудови. Перше приміщення складається з однієї кімнати площею 14,7 кв. м. Друге приміщення складається з трьох кімнат площами 3,7 кв. м, 1,7 кв. м, 15,4 кв. м. Фундамент – бутобетонний, стіни – цегляні, перекриття – залізобетонне, підлога – цементна, покрівля – руберойдова.

Нині приміщення перебувають на балансі Державної казначейської служби України в Горохівському районі.

Як вказано, земельна ділянка, на якій розташований об’єкт приватизації, не є предметом купівлі-продажу, тому питання землекористування покупець буде вирішувати самостійно в установленому чинним законодавством порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість води у Світязі наближається до максимальних позначок

Стартова ціна приміщень – 13 361 гривня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити