image
 |  2 17 Лютого 2021 | 23:08

У місті на Волині – сміттєвий колапс: мер Карпус ігнорує мешканців (ФОТО, ВІДЕО)

У Нововолинську масово не вивозять сміття. Мешканці нарікають на владу міста.

Про проблему пише Володимир Власюк у соцмережі facebook.

"Інспектор ЛЯЛЯ, в шоці! Критична ситуація, яка склалася в місті з вивозом побутового сміття реально катастрофічна. Десятки звернень мешканців і публікацій в мережі інтернет, жодного реагування влади повний ігнор. Агов! Міський голова, начальник ВУКГ ви думаєте з цим щось робити? Ви маєте совість? Крім того, що бездомні тварини розтягують це по сусіднім дворах, скоро ситуаціє призведе до масового розпліднення гризинув, які дуже скоро розмножуються та розносять всякого роду захворювання.

Ви шановні до чого хочете довести місто? Я сумніваюсь, що біля ваших будинків така ж ситуація, більше того я переконаний, що біля ваших помешкань дуже чистесенько. Ми розуміємо ситуацію з великими опадами та сніг вже майже дві доби, як перестав іти, а сміття так ніхто і не прибрав. Чи можливо ви нам порадите і сміття прибрати своїми силами, бо навряд чи ви нам скасуєте, перерахуєте комунальні платежі за вивіз сміття і прибирання прибудинкової території. Наведіть порядок в місті!" - йдеться у дописі.

Також користувачка Nadia Lon поділилася своїм враженням проблеми.

"Пішла викидати сміття, а тут таке. Вул.Нововолинська. В дворі за Приватбанком. Р.S. Для самих розумних пишу! Я там не живу, бабця попросила допомогти їй викинути сміття!!!І і бабця не моя!" - написала Надія.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити