image
 |  16 22 Червня 2023 | 22:31

У місті на Волині вандали пошкодили квітник у парку (ФОТО)

В парку культури та відпочинку імені Лесі Українки з однієї сторони клумби мало того, що вкрали деякі кущі так ще й повністтю вирізали лаванду.

Про це повідомляє у соцмережі facebook Віра Федосюк, - пише Ковель медіа.

За її словами, коли мали любуватись усі мешканці та гості міста, то якась нахаба подумала тільки про себе.

В такі моменти хочеться кричати. Як вдовбати тому народу, що квіти і усе, що є в парку – це надбання усієї громади, а не когось персонально!!!! І коли ви викопуєте кущі, дерева, квіти, берете в парку землю, пісок, камінці, то ви та інші жителі зі своїх податків відновлюють все це, а отже платять двічі!

Ми усі хочемо жити в охайному цвітучому місті, а до нелюдків байдужі. Чому я одна бігаю по парку і роблю зауваження, що не можна топтати клумби, чому мамочки не дивляться за дітьми, а пускають їх рвати квіти, виносити і місити камінці, залазити на пам’ятник Лесі Українки (це ж не атракціон!!!!) і т. д. Культури із тваринами також не маємо – прийшов в парк та й відпустив, а що та собака виробляє, то вже не моє діло. Ви ж взавтра перші будете скаржитись, що щось не так! А знаєте як опускаються руки, коли бачиш як неповажають твою щоденну копітку працю!

Шановні, поважаймо один одного і не сріть, де попало, адже доля, то така штука, що не знаєш куди тебе заведе. Бережімо усе те, що маємо! І давайте примножувати надбання, а не відновлювати те, що украли чи зламали! – зазначає Віра Федосюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лісах Волині уже ростуть білі гриби (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити