image
 |  13 26 Серпня 2021 | 22:24

У місті на Волині вандали вкрали прапор (ФОТО)

У Камені-Каширському в ніч з 24 на 25 серпня невідомі особи зіпсували кріплення та викрали державний прапор на в'їзді у місто.

Про це написав Сергій Панасюк у соцмережі facebook.

"Ось де наша свідомість і патріотизм!

З 24-го на 25-те серпня 2021 року невідомі особи, зламавши древко, викрали один з прапорів на мосту, що на в‘їзді в місто Камінь-Каширський. Другий прапор вцілів, хоч кріплення також демонтовано.

Шановні городяни й мешканці громади! Не чиніть наругу над національною символікою !

Ми цілеспрямовано, починаючи з 2014-го року, дотримуємось лінії патріотичного виховання молоді й переосмислення пустулатів патріотизму серед дорослого населення краю.

Не варто зараз говорити про важливість символу свободи, боротьби за незалежність всіх поколінь українців, про Державний Прапор України і чого він вартий для кожного справжнього українця на 7-мому році війни !

Зверніться до нас і ми кожному, як і до цих пір, за умови використання прапора за призначенням,вручимо Національний Стяг нашої держави.

Будьмо чесними перед власною свідомістю й достойним прикладом молодому поколінню українців! Слава Україні!" - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позорище, дно, запроданець, - реакція лучан на звання Заслуженого артиста Монатика (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити