image
 |  4 9 Грудня 2021 | 21:41

У місті на Волині ветеранам АТО не продають пільгові квитки

Мешканці Володимира-Волинського скаржаться на дії працівників автостанції у місті, нарікаючи на те, що їм не видають пільгові квитки.

Про це у своєму запиті до голови Волинської ОДА повідомив депутат облради Ярослав Матвійчук під час чергового засідання сесії.

З його слів, до нього звернулися ветерани АТО та кадрові військові щодо питання пільгових перевезень та функціонування автостанції у Володимирі-Волинському.

«Вони не можуть скористатися своїм правом на пільговий проїзд. Звертаються в касу і їм з різних причин відмовляються видавати «нульовий» квиток. В місті дислокується кілька військових частин, хлопці повертаються зі східних рубежів країни і тут постійно порушуються їхні права», – наголосив депутат.

Тому він просить голову ОДА дати доручення підлеглим перевірити згадані факти і здійснити перевірку діяльності підприємства «Вопас» та Володимир-Волинської автостанції у зв’язку з порушенням правил пільгових перевезень.

Також депутат просить надати інформацію щодо видів та обсягів пільгових перевезень, які адмініструє ОДА та надіслати копії договорів щодо маршрутів, де замовником є облдержадміністрація. Крім того, депутат наголошує, що ОДА має пояснити атовцям та військовим цю ситуацію з видачею пільгових квитків.

Депутати підтримали запит колеги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна: двоє українських військових отримали поранення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити