image
 |  281 3 Липня 2023 | 12:12

У місті на Волині відбувся благодійний ярмарок в підтримку ЗСУ (ФОТО)

У Володимирі 1 липня відбувся благодійний ярмарок "Книга за життя", організований волонтеркою Ольгою Жигуновою, за підтримки адміністрації Державного історико-культурного заповідника "Стародавній Володимир."

Про це інформує волонтерка Ольга Жигунова на своїй сторінці у мережі фейсбук.

Зібрано 49 000 грн на ярмарку " Книга за життя". Але спочатку подяки.

Спасибі нашим воїнам , які виборюють нашу землю надзвичайно високою ціною, перебуваючи щохвилини у гирлі війни, постійно ризикуючи власними здоров'ям і життям на лінії вогню, а також їхнім родинам.

Спасибі усім , хто долучився до організації ярмарку , розуміючи і розділяючи важливість допомагати війську у ці складні часи. Колеги волонтерської команди , спасибі , що за ці майже 1, 5 роки ви присвятили , розділили , віддали чималий шмат власних ресурсів і можливостей ,часу, вмінь , щоб бути достойним тилом для війська. І ми щоразу ростемо, набираючись шаленого досвіду , якого за інших обставин вистачило би на декілька життів ..

Спасибі нашим партнерам і співорганізаторам : керівнику колективу птахофабрики - Наталі Миколаївні і усім , хто волонтерив у цей день. Вся продукція , якою смакували і пригощалися відвідувачі нашого ярмарку, була надана благодійно ,а ще дбайливо та смачно приготована , заряджена на перемогу . Дарія Поддубецька , дякуємо за допомогу у створенні інформаційного контенту та реклами, оці наші картинки з написами і текстами - інновація для нас ще та).

Спасибі колективу Державний історико-культурний заповідник "Стародавній Володимир" за постійну участь в організації благодійних заходів . Ви безцінні. Екскурсії, дослідження історії міста , унікальні цікавинки для містян від Вас , не лише вчать любити своє місто і Батьківщину, а і бути небайдужим грунтовним прошарком, зацікавленим у збереженні сучасної України.

Олена Токарєва , і весь колектив , який коли завгодно приєднується допомагати воїнам . Крутезні. Меганадійні. Ціную і люблю..

Oleksandr Kasimov , знаю що ти скромний.

Кав'ярня " Люкке" - це не лише смачні кава, чаї, напої... Це собливе атмосферне місце , яке прихиситить в будь- яку пору і допоможе відпочити, збадьоритись , опинитися там де добре . І головний бородань не лише зварить добру каву, ще й як поволонтерить, почує та підтримає. Усе, що потрібно для ярмарків від столів, лав , пластикового посуду, кави, соків , водички, і т.д - його рук діло.

 Діма Чернишов - це так по- чоловічому і справжньому дати безоплатно і без жодних умов кавовий апарат із кавою і усім, що потрібно для того , щоб відвідувачі не лишилися без улюблених кавонапоїв, а спробували ексклюзивчику від Вашого брендy.

Богдана Троць , ти з маленькою дитинкою робиш усе можливе і неможливе, щоб ті потреби , які з'являються у 82 бригаді , де опинився твій Саша , і чимало володимирчан і нововолинців, перекривалися якомога швидше і краще. Усі твої рідні і друзі зробили дуже багато для цього заходу .Василь Троць відкривав ярмарок чудовим вокалом під електрогітару , маючи теж за плечима чимало долучень до допомоги війську.А Галя Поліщук саме до цього дня втілила омріяне - власними талантами створила мерч із патріотичними торбинками та футболками, шевронами, розробленими власноруч. А ще цікава частинка дозвілля діток - аквамалюночки , то теж її праця.

Спасибі Музбіржі нововолинська за надану музапаратуру для ярмарку на благодійній основі.

Велике дякую усім , хто допомагав, збирав, приносив книжечки. для ярмарку :

Книгарня " Є " та Лілія Парафін , дякуємо щиро тобі і колективу за допомогу у зборі книжечок . Це одне із місць , де можна було залишати літературу для ярмарку.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар по Краматорську: в лікарні від травм померла письменниця Вікторія Амеліна

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити