image
 |  25 4 Вересня 2023 | 14:48

У місті на Волині відкрили оновлене приміщення поліції (ФОТО)

У Любомлі відкрили оновлене приміщення поліції, аби ще якісніше надавати поліцейські послуги людям.

Любомль – прикордонне місто, також тут проживає багато внутрішньо переміщених осіб, які були змушені покинути рідні домівки на Сході й Півдні. Про це інформує Район.Любомль.

Тож велика кількість мешканців у громаді вимагає і більшої відповідальності місцевої поліції.

Нині у відділенні поліції №1, що в місті Любомль – все під цілодобовим наглядом. Це важливо й потрібно як для правоохоронців, так і для відвідувачів і затриманих.

Оновлене приміщення з системою відеомоніторингу Custody records – це в першу чергу про дотримання прав людини: завдяки відеонагляду унеможливлюється як порушення прав громадян, так і безпідставні звинувачення правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Луцьком узаконили незаконну заправку

Нині в поліції створені всі комфортні умови людям для написання заяв, спілкування зі слідчим і захисником, перебування затриманих. У чергову частину виведене відео з камер спостереження, розташованих в Любомльській громаді: це сприяє оперативному розкриттю злочинів та запобіганню правопорушенням. Є тут і дитяча кімната, а також виконані всі необхідні умови для перебування маломобільних громадян, тобто вимоги безбар’єрності.

«Жодних загратованих віконечок – натомість, у поліції вас найперше зустріне компетентний співробітник у так званому фронт-офісі, який надасть необхідну допомогу, або ж покличе фахівця в певній сфері», - розповів керівник підрозділу Сергій Ярован.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити