image
 |  0 30 Грудня 2021 | 08:21

У місті на Волині відкрили проїзд, закритий на три тижні через ремонт мосту (ВІДЕО)

Відновили рух автотранспорту дорогою біля Ківерець, яка була закрита від 6 грудня. Ремонт водопропускної труби не завершили, а призупинили тимчасово на час холодів.

Про це розповів Суспільному виконроб Володимир Савченюк.

Рух автотранспорту цим відрізком дороги планували відновити ще 20 грудня.

Затримали більше ніж на тиждень, — каже інженер технагляду Служби автомобільних доріг області Іван Іванов.

Нині він перевіряв виконану роботу. Говорить, що після ремонту звузилось узбіччя, що не відповідає технічним вимогам. Дорогу для проїзду автомобілів дозволив відкрити після встановлення відповідних попереджувальних знаків для водіїв.

"Закриваємо узбіччя, щоб водії могли зорієнтуватися, їхати по проїжджій частині та унеможливити з’їзд з проїжджої частини. Щоб не було небезпечних ситуацій", — додає Іван Іванов.

Ремонт цього відрізку дороги почали восени, – каже виконроб Володимир Савченюк. Розчистили узбіччя, вирівняли основу і вклали асфальт на дорозі протяжністю кілометр. 6-го грудня тут почали відновлювати водопропускну трубу. Тоді перекрили дорогу і тимчасово заборонили проїзд транспорту.

"Трубу замінили, а головки ще не бетонували. Зараз температурний режим уже не дозволяє цього зробити", — каже виконроб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля міжнародної траси на Волині збудують автостоянку та магазин

Водій Михайло Ярема каже, що на час ремонту їздити тут дуже не зручно. Доводиться через всі Ківерці, а це дуже довго і витрачається більше палива.

Інженер технагляду Іван Іванов розповів, що ремонт дороги тут продовжать навесні. Потрібно забетонувати труби і відновити покриття ще 300 метрів дороги. З його слів, загальна вартість поточного дрібного ремонту цієї дороги – 5 млн грн.

Що відомо

На дорозі територіального значення Т-03-09 у Ківерцях з 6 грудня розпочався ремонт водопропускної труби. Цей відрізок дороги мав бути закритий для всіх видів транспорту до 20 грудня. У службі автомобільних доріг його рекомендували об'їжджати за селом Дачне, далі через села Прилуцьке, Липини, потім у напрямку села Піддубці.

20 грудня відремонтувати трубу не встигли. Ремонт продовжили. Дорога залишалася перекритою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині продовжать відсторонення від роботи у наступному році

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити