image
 |  0 14 Серпня 2022 | 14:57

У місті на Волині відремонтують вулицю за мільйон гривень

До середини осені у Володимирі хочуть відремонтувати вулицю Леонтовича. Очікувана вартість поточного ремонту вулиці – 1,346 мільйона гривень.

Про це йдеться на сайті державних закупівель Prozorro, - пишуть Волинські новини

Тендер на поточний ремонт оголосило управління інфраструктури виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 17 серпня. Аукціон, своєю чергою, розпочнеться днем пізніше.

Згідно з технічним завданням, роботи включатимуть розбирання асфальтобетонних покриттів, бортових каменів, улаштування дорожніх корит, перекладання горловин цегляних колодязів, установлення бортових каменів, укладання щебеневих основ, доставку бітуму, улаштування покриттiв товщиною чотири сантиметри з гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей, улаштування пандусу, облаштування тротуарів із бруківки тощо.

Підрядник повинен буде передбачити заходи із захисту довкілля, наприклад, не допускати розливу нафтопродуктів і мастил на ґрунт, асфальтове покриття. Також зобов'язується не допускати складування сміття в несанкціонованих місцях.

Ремонт у Володимирі планують закінчити до 15 листопада поточного року. Гарантійний термін на виконані роботи буде становити три роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівненській громаді відновив роботу державний реєстратор нерухомого майна

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити