image
 |  9 9 Листопада 2021 | 21:02

У місті на Волині відсторонили від роботи 33 нещеплених освітян

У Володимирі відсторонили від роботи невакцинованих освітян. 

Про це стало відомо з офіційної сторінки громади. 

🔶 З 8 листопада вступив у дію наказ Міністерства охорони здоров’я від 4 жовтня 2021 року, відповідно до якого працівників деяких професій, які не пройшли вакцинацію, відсторонюють від роботи без збереження зарплатні. До таких професій належать працівники закладів освіти.

🔶 Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради надало інформацію про кількість вакцинованих освітян громади, а також тих, кого уже відсторонили від роботи станом на 9 листопада.

🔶 Таким чином, з 19-ти закладів освіти громади на 100% провакциновані колективи ЗДО №1 “Дзвіночок”, ЗДО с. Суходоли, ЗОШ №1, гімназії ім. Цинкаловського, ЗОШ І ст. с. Новосілки, ЗОШ І-ІІ ст. с. Ласків, Дитячо-юнацької спортивної школи та МНВК.

🔶 Відстороненими від роботи наразі є 33 працівники. Найбільше працівників відсторонено від роботи, а саме 12, у ЗДО №7 “Волиняночка”.

Детальніше – у наведеній нижче таблиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У волинському місті розгорнули додаткові місця для хворих на COVID-19

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити