image
 |  16 8 Грудня 2021 | 23:31

У місті на Волині викладали бруківку під час морозу (ВІДЕО)

У Володимирі робітники підрядної організації, яка ремонтує сквер в центрі міста, укладали бруківку за мінусової температури.

Про це у facebook написав ексдепутат міської ради Сергій Радкевич.

«У Луцьку оштрафують підрядника, який під час снігопаду 6 грудня цього року укладав асфальт в районі Братському мосту. На ремонтні роботи під час снігопаду звернули увагу користувачі Facebook, один з них звернувся до мера Луцька і вже наступного дня Ігор Поліщук заявив, що підрядника оштрафують на 200 тис.грн.

Гарний приклад від мера міста Луцька для керманичів інших міст.

Сьогодні на вулиці зима, мінус 4 градуси, перехожі мали можливість спостерігати як Володимир-Волинські підрядники використовуючи власну нову технологію, викладали бруківку та виставляти поребрик у сніжно- цементно-піщану суміш. «Новітні технології» були застосовані під час облаштування пішохідних доріжок у Сквері Василька та Данилко.

Шкода, що не вдалося поспілкуватися з робітниками, які розбіглися не захотіли поділитися досвідом.

Чекаю на коментарі начальника управління інфраструктури. Нагадую, відповідно до ДБН такі роботи проводять при температурі не нижче +3», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська чиновниця обіймала одночасно дві керівні посади

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити