image
 |  5 25 Жовтня 2023 | 19:44

У місті на Волині військові врятували двох чоловіків з палаючого будинку

У Нововолинську із охопленого пожежею житлового будинку військовослужбовці врятували двох чоловіків, ще одну людину визволили рятувальники.

Про це повідомили у пресслужбі рятувальників.

25 жовтня о 13:26 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вулиці Кобзаря в Нововолинську.

Першими дим з оселі помітили двоє військовослужбовців. Вони й кинулись на порятунок трьом чоловікам, які перебували в оселі. Двох виявили в кімнат, що горіла. Військові винесли їх на свіже повітря й спробували повернутися за третім чоловіком, однак пожежа набула більшого розміру й доступитися туди було неможливо.

О 13:29 до місця пожежі прибули два екіпажі рятувальників 5 ДПРЧ м. Нововолинська. В спорядженні, що дозволяє працювати за високих температур і щільного задимлення, вони вирушили на пошук людини. Чоловіка виявили в кімнаті, негайно винесли на свіже повітря й передали до рук медиків.

Горіння локалізували о 13:43, о 14:41 – ліквідували.

Врятованих медики госпіталізували до міської лікарні.

За попередніми даними, до пожежі призвела необережність з вогнем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський організував канал втечі ухилянтів за кордон

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити