image
 |  2 22 Грудня 2021 | 21:00

У місті на Волині встановили вартість харчування для дошкільнят та школярів

У Володимирі встановили вартість харчування для дошкільнят та школярів.

Про це йшлося на засіданні виконкому.

Затвердили вартість харчування у закладах дошкільної та середньої освіти громади з 1 січня 2022 року. Таким чином прийнято рішення встановити вартість харчування дітей у закладах дошкільної освіти у розмірі:

– 31.00 грн (місцевий бюджет 15.50 грн, батьківська плата 15.50 грн) на день для дітей віком від 2 до 3 років;

– 45.00 грн (місцевий бюджет 22,50 грн, батьківська плата 22,50 грн) на день для дітей віком від 3 до 6 років та дітей в різновікових групах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчителі Луцької громади судяться через відсторонення

Від плати за харчування у ЗДО на 100 відсотків звільнятимуть дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей з інвалідністю та інших пільгових категорій.

У закладах загальної середньої освіти виконком прийняв рішення організувати безкоштовне харчування для усіх учнів 1-4 класів з розрахунку 9 гривень на учня щоденно за фактом відвідування ними навчальних занять. Безкоштовним харчуванням з розрахунку 21 гривня на учня забезпечуватимуть за наявності документів, що підтверджують статус ряду пільгових категорій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити