image
 |  2 22 Липня 2022 | 22:32

У місті на Волині за велосипедиста-онаніста взялася поліція

 До Володимир-Волинського районного відділу поліції надійшло звернення від Інтернет-спільноти «Твій Володимир» ,про те , що до них неодноразово звертаються мешканці міста та повідомляють про те,що містом їздить чоловік на велосипеді та демонструє перехожим статевий орган.

Про це повідомили у телеграм-каналі "Твій Володимир".

Працівниками поліції відразу після звернення 19.07.2022 було встановлено, що невідомий чоловік 53 річний місцевий житель, котрий у вечірню пору доби рухаючись по вулиці Залізняка у м.Володимир проїжаючи повз перехожих показував свої геніталії чим ображав честь та гідність осіб,котрі проходили поруч.

На правопорушника складено адміністративні матеріали за ст.173 КУпАП (Дрібне хуліганство). Дана подія належним чином задукрментована, матеріали передано до Володимир-Волинського міського суду для прийняття подальшого рішення.

Поліція Володимира, дякує свідомим громадянам ,оскільки завдяки фото та відео підтверджуючим матеріалам працівникам правоохоронних органів вдалось встановити хулігана та притягнути до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи підвищили собі зарплати та встановили надбавки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити