image
 |  7 26 Лютого 2021 | 06:17

У місті на Волині засоби контрацепції забивають каналізаційну мережу (ФОТО)

Шановні мешканці міста Володимира Волинського які користуються центральною міською каналізаційною мережею! Щодня працівники ВКГ ліквідовують близько 5-7 каналізаційних заторів, прочищаючи десятки метрів трубопроводів. Причиною цьому здебільшого, є порушення споживачами правил користування каналізацією.

Про це пишуться на сторінці "Водоканал Володимир Волинський".

 На жаль, мешканці міста часто використовують унітаз в якості смітника. Треба пам’ятати, що міська каналізаційна система не розрахована на утилізацію побутового сміття, і викидати в неї тверді відходи КАТЕГОРИЧНО забороняється.

Останнім показовим прикладом таких випадків є засмічення каналізаційної мережі від будинку по вулиці Поліської Січі 21, де під час виклику аварійної служби водоканалу з каналізаційного колодязя даного будинку було вилучено залишки різноманітних побутових відходів, у тому числі засоби контрацепції, які призвели до припинення роботи каналізації. Бригада кваліфікованих працівників УВКГ добросовісно, швидко та якісно виконала роботу по ліквідації засмічення та відновленню прохідності каналізаційної мережі.

Володимир Волинський Водоканал закликає мешканців не скидати сміття до каналізації, адже це ставить під загрозу роботу системи водовідведення міста та чистоту навколишнього середовища. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У коледжі на Волині представили нового директора (ФОТО)

Що не можна викидати у каналізацію:

🔸Залишки їжі: кістки, зіпсовані овочі та фрукти, огризки, кістки плодів, шкірки від фруктів;

🔸Засоби особистої гігієни,підгузки;

🔸Засоби контрацепції;

🔸Чайну та кавову заварку;

🔸Ганчірки, губки для миття посуду;

🔸Поліетиленові пакети, залишки від упаковки продуктів;

🔸Жувальні гумки, зубні нитки, пластир тощо;

🔸Використаний наповнювач від котячого туалету;,

🔸Предмети з пластику, скла, металу;

🔸Побутове сміття;

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити