image
 |  103 4 Січня 2024 | 11:22

У москві горіла підстанція: будинки без світла й тепла

У Москві через пожежу на підстанції десятки будинків залишилися без електропостачання та опалення.

Про це інформує пропагандистське агентство РИА Новости, телеграм-канали Baza і Mash.

Як пише РИА Новости з посиланням на МНС РФ, загоряння сталося в четвер вранці на трансформаторній підстанції на північному сході Москви, споживачів перемикають на резервну схему електропостачання.

Пізніше агентство з посиланням на владу Москви повідомило, що "більшу частину будинків переведено на резервну схему після пожежі на підстанції в Москві, приблизно 40 будинків буде переведено в найближчі півтори-дві години".

Як пише Baza, унаслідок пожежі на підстанції на Високовольтному проїзді в Москві понад 20 багатоповерхових будинків у кількох районах міста (Відрадне, Бібірево, а також Північне і Південне Медведково) залишилися без світла й опалення.

Про причини пожежі поки не повідомляють.

При цьому ніч на 4 січня в Москві була найхолоднішою з початку зими, температура опустилася до мінус 27,1 градуса, повідомили в центрі погоди "Фобос".

За даними Mash, трансформаторна підстанція у Високовольтному проїзді загорілася приблизно о 6 ранку. Від неї живляться, зокрема, будинки в Бібіреві, Відрадному і Медведкові.

Багатоповерхівки в трьох районах Москви залишилися без електрики. Температура всередині квартир опустилася до 10-15 градусів тепла в історичні для Москви морози.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського наказали випускати за кордон лише нардепів, які отримали від МЗС "тези", що казати світу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити