image
 |  0 13 Вересня 2022 | 20:11

У москві поліцейські шукають "Степана Бандеру"

У Москві перевірку проводять через дзвінок до відділку МВС «Степана Бандери»

Про це повідомляють Економічні Новини з посиланням на ТК Astra.

За даними ASTRA, у поліції Москви розпочали перевірку через дзвінок до відділку МВС «Лівобережний» невідомого, який представився «Степаном Бандерою». Невідомий сказав «Слава Україні!» і пригрозив ударами по Криму та Донецьку, а потім поклав слухавку.

Провести перевірку через цей дзвінок доручили слідчому цього ж відділу МВС. Крім того, у столичній поліції тепер перевіряють і самих поліцейських, яким надійшов цей дзвінок. Співробітники спочатку не сприйняли пранка серйозно і не стали доповідати про це керівництву. Тепер їх звинувачують у «невчасному наданні інформації».

У соцмережах користувачі жартома закликають не поширювати в Інтернеті пересування та місцеперебування українського героя, щоб не допомагати ворогам.

“Терміново! Нам поступила інформація, що Степан Бандера вже в Москві. Це таємна спецоперація по ліквідації влади в Московії. Не поширюйте :)”, – жартують користувачі соцмереж.

Нагадаємо, на початку війни Мережа вибухнула мемами після слів Кадирова про Бандеру про “плани ліквідації” Героя України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ розбили сили рф, визначені для проведення контрударів у разі війни з НАТО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити