image
 |  7 25 Грудня 2020 | 20:01

У недолугих свої жарти, – ФОПи відповіли «Кварталу 95»

Лідер руху SaveФОП Сергій Доротич прокоментував відео студії «Квартал 95», в якому коміки висміяли підприємців-протестувальників.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Своєю думкою Доротич поділився з виданням «Страна». ФОПи пікетували концерт «Кварталу 95» в Києві 22 грудня.

 «Як би сказати, щоб нікого не образити. У недолугих свої жарти. Може для когось сміх, а для когось – горе. Вчергове побили правоохоронці нашого колегу на Майдані. Може, для когось це смішно», – сказав Доротич.

Він уточнив, що смішно доти, поки немає свавілля з боку державних і правоохоронних органів.

«Нам, якщо чесно, не смішно. Ми виставили відео, щоб всі бачили, що ті, хто привів своїми жартами і гумором до влади режим – відповідальні за те, що зараз відбувається. Ми просто запостили, щоб люди бачили яке це блюзнірство, і робили свої власні висновки», – заявив підприємець.

Нагадаємо, у «Студії Квартал-95» висміяли підприємців, які 22 грудня прийшли пікетувати їхній концерт. Коміки сказали, що пікети ФОПів тривають не один день і за цей час на мітингах «вони заробили більше, ніж обіцяв їм президент Володимир Зеленський».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Квартал 95» висміяв підприємців, які пікетували його концерт

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити