image
 |  25 25 Липня 2020 | 09:59

У нічній пожежі в центрі Луцька загинула людина. Причина — самогонний апарат? (ФОТО)

Пожежа, внаслідок якої загинула 62-річна жінка, трапилася сьогодні, 25 липня, у Луцьку близько півночі у багатоповерхівці, що на вулиці Богдана Хмельницького, 29.

Про це повідомляє кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини з місця події.

Зі слів рятувальників, які працювали на місці надзвичайної події, загоряння трапилось на четвертому поверсі старої будівлі – фактично під самісіньким дахом будинку.

«Вогонь міг поширитися від самогонного апарату, оскільки «найгарячіша точка» пожежі була саме в тому місці, де він знаходився», – зазначив один із рятувальників, який брав участь у ліквідації загоряння.

На жаль, внаслідок пожежі загинула жінка.

Зі слів очевидця інциденту Богдана Климчука, лучанку винесли із палаючого приміщення на руках ще живою.

Однак, як повідомили працівники екстреної медичної допомоги, у кареті швидкої жінка померла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковельщина та Ратнівщина: на Волині відкрився сезон отруєння грибами

Як розповів кореспонденту ІА Волинські Новини один із працівників поліції, відомо, що загиблій лучанці – 62 роки. Її звали Валентина. Вони мешкала у квартирі сама.

«Коли все почалося, мама мені подзвонила. Сказала: «Горю!». Я негайно приїхав до матері, але було вже пізно – вона дуже обгоріла та надихалась чадним газом. Її винесли ледь живою», – не стримуючи сліз, розповів син загиблої пані Валентини.

За станом на 00:30 на місці працюють працівники поліції, газової служби, а також рятувальники та медики. Пожежу вдалося ліквідувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова хвиля COVID-19: на Волині — 3 503 (+57) підтверджених випадків, в Україні — 63 929 (+1 106)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити