image
 |  4 31 Грудня 2021 | 18:52

У новорічну ніч на Волині працюватимуть майже вдвічі більше правоохоронців, аніж зазвичай

До забезпечення правопорядку в ніч з 31 грудня на 1 січня на Волині патрулюватимуть 420 правоохоронців, з них 388 поліцейських, решта – нацгвардійці.

Про це розповіла Суспільному речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

З її слів, викликів у новорічну ніч, зважаючи на попередні роки, зазвичай не більшає. В основному поліцейські опрацьовують повідомлення про порушення режиму тиші, хуліганство, домашнє насильство, розпиття алкоголю.

Вночі правоохоронці перебуватимуть у місцях масового скупчення людей та гулянь: і в обласному центрі, і в районах.

"Реагуватимуть на виклики, що надходитимуть на лінію 102 і забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху. Це наряди патрульної поліції – 52-є поліцейських, групи реагування патрульної поліції в районах, роти поліції особливого призначення, нацгвардії та інші підрозділи", — додала речниця волинських поліцейських.

Загалом в Україні у новорічну ніч вийдуть на чергування близько 10 тисяч правоохоронців. Про це повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянину, який закатував свою тещу, загрожує довічне ув'язнення

Доречно нагадати, що торік у новорічну ніч за порядком на Волині стежили більше півсотні правоохоронців та кілька десятків нацгвардійців.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити