image
 |  4 2 Січня 2020 | 16:18

У новорічну ніч у луцькій багатоповерхівці згоріло сміття

За період 30 грудня минулого року – 1 січня 2020 року працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області ліквідували 13 пожеж, здійснили 9 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомляють у ДСНС України у Волинській області.

Пожежі зафіксовані у житловому секторі у Володимир-Волинському, Камінь-Каширському, Ковельському, Любешівському, Луцькому районах, у Луцьку та Нововолинську.

Зокрема 1 січня о 05:50 надійшло повідомлення про пожежу в панельній дев’ятиповерхівці на вулиці Гордіюк у Луцьку. Уже за 5 хвилин до місця виклику прибули рятувальники 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини. З’ясувалося, що пожежа виникла у сміттєзбірнику в одному з під’їздів. Співробітники ДСНС провели часткову евакуацію людей з під’їзду та одночасно приступили до гасіння загорання. О 06:09 пожежу локалізували, а о 06:18 – ліквідували. Вогонь знищив дерев’яні відходи у сміттєзбірнику, пошкодив стіни. Причина пожежі встановлюється.

Напередодні близько 14-ої години трапилася пожежа у дерев’яному житловому будинку в селі Сирники Луцького району. До місця події спрямували працівників двох пожежно-рятувальних підрозділів – 2-ої та 25-ої ДПРЧ. Під час гасіння пожежі спрівробітники ДСНС виявили тіло 46-річного чоловіка. О 14:27 горіння локалізували, а о 14:58 – ліквідували. Обставини загибелі чоловіка та причина виникнення пожежі встановлюються. За попередніми даними, загорання трапилося через необережність загиблого з вогнем.

Читайте також: У Луцьку – конфлікт: власник приміщення зруйнував благоустрій на території

1 січня о 20:37 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Іваничівське шосе у Нововолинську. У результаті зіткнення двох легкових автомобілів водій одного з них опинився затиснутим всередині транспортного засобу. Працівники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська за допомогою гідравлічного аварійно-рятувального інструменту вилучили потерпілого з автомобіля та передали працівникам медичної служби. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити