image
 |  11 18 Грудня 2022 | 23:31

У Нововолинську голова ОСББ відмовляється ставити перило для жінки, яка перенесла інсульт

У Нововолинську голова ОСББ, демонтував перила по яких пенсіонерка, котра перенесла інсульт, заходила у під'їзд, нові встановлювати не хоче.

Про це у групі Нововолинськ інфо написала Жанна Давиденко.

"Звернулась до мене пенсіонерка Мороз Галина,що проживає в 12 буд. 5 мікр.Внаслідок перенесеного інсульту жінка погано ходить і погано бачить.Деколи просить мене чи сусідів купити продукти і ліки.Попередній голова ОСББ Влодарчик Р.І. встановив перила на сходинках перед входом у під'їзд (як і у всіх будинках,де був головою ОСББ).Теперішній голова ОСББ Красюк П.П. затіявши ремонт сходинок,демонтував перила.Уже більше 2 років пані Галина просить його встановити таке необхідне для людей з обмеженими можливостями перило,але кожен раз відмовки:"Перило не вписується в інтер'єр під'їзду",або ж:"Для такої принцеси як ти я нічого робити не буду".І це попри те,що на будинкових зборах було вирішено встановити те перило.Подавала пані Галина заяву тодішньому меру Сапожнікову щодо перила.Відповіді не отримала.Коли ж Віктор Борисович проводив передвиборчі зустрічі з мешканцями двору чуть не за руку підвела його до під'їзду,нагадавши про свою проблему,але віз і нині там", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську влада ігнорує скарги мешканців на протікання даху багатоповерхівки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити