image
 |  995 14 Вересня 2024 | 20:18

У Нововолинську підприємцям надали фінансову допомогу

13 вересня у Центрі підтримки бізнесу Нововолинська провели захід «Гранти, фінанси та міські ініціативи».

Про це інформує сайт громади, - пише ВолиньUA.

Консультантка міського голови Іванна Цицюк розповіла про послуги Центру підтримки бізнесу. Можливості співпраці, заплановані на найближчий час події.

Заступниця начальника управління економічної політики Юлія Лаврентій презентувала учасникам заходу «Програму підтримки бізнесу у Нововолинській територіальній громаді на 2023-2025 роки». Документ націлений на створення сприятливих умов для розвитку підприємницької діяльності та ефективну комунікацію бізнесу з місцевою владою.

Однією зі складових стимулювання розвитку бізнесу у Нововолинську, відповідно до Програми, є безповоротна фінансова допомога. Кошти можна отримати для часткової компенсації витрат на придбання обладнання, сертифікацію продукції, маркетингові заходи для просування продукції та послуг на ринку. Передбачено безповоротну фінансову допомогу для релокованого з прифронтових територій бізнесу, а також для ветеранського та соціального підприємництва.

Розгляд документів на отримання коштів відбувся напередодні, 12 вересня, під час засідання комісії для реалізації програми «Підтримка бізнесу у Нововолинській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки».

 Ваучери отримали:

ФОП Венгловський Василь – на розвиток ветеранського підприємництва;

ТОВ «АЛЬМАСАРА» – Безповоротна фінансова допомога підприємству, що здійснило переміщення та реєстрацію на територію Нововолинської громади;

ФОП Лазарищак Алла та ФОП Хабарова Людмила – на часткову компенсацію вартості закупівлі обладнання для безперебійного живлення електроенергії;

ФОП Зінчук Оксана, ФОП Бай Тарас та ФОП Кравченко Наталія – на маркетингові заходи.

Загальна сума ваучерів – близько 160 тис гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинян просять прихистити пса, який оселився поруч з кладовищем аби ходити на могили господарів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити