image
 |  218 9 Березня 2024 | 08:21

Розповіли, скільки пролікували мешканців Нововолинської громади

На засіданні виконавчого комітету зі звітом про роботу Нововолинського центру первинної медико-санітарної допомоги виступила генеральна директорка підприємства Ольга Попіка.

Про це інформує сайт громади, пише ВолиньUA.

За словами керівниці, сімейні лікарі КНП "Нововолинський Центр первинної медико-санітарної допомоги" у 2023 році зафіксували близько 73 тисяч звернень від пацієнтів. До педіатрів торік зверталися понад 45 тисяч разів.

Основне джерело фінансування Нововолинського центру ПМСД – Програми медичних гарантій Національної служби здоров’я України. У 2023 році підприємство отримало з державного бюджету 40,2 млн грн.

З бюджету Нововолинської громади у 2023 році виділено 2,7 млн грн. Коштом громади оплачують комунальні послуги, лікарські засоби для пільгових категорій населення, забезпечення лікуванням хворих на рідкісні вроджені або набуті важкі захворювання, ремонтні роботи.

У колективі Нововолинського Центру ПМСД працюють 22 сімейні лікарі, 11 педіатрів, 5 терапевтів, 2 гінекологи та 1 фахівець з ультразвукової діагностики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі на Волині рятувальники визволили хлопчика і дозволили приміряти каску

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити