image
 |  2 5 Грудня 2018 | 13:14

У Нововолинську шукають головного лікаря для медичного закладу

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади головного лікаря комунального медичного закладу «Нововолинський Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Про це йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

Документи для участі у конкурсі приймаються у строк не менше 14 календарних днів, але не більше 30 календарних днів після дати оприлюднення оголошення.

Вимоги до претендентів: повна вища освіта (магістр, спеціаліст) за напрямком підготовки “Медицина”, перша або вища кваліфікаційна категорія за лікарською спеціальністю та за фахом “Організація управління охороною здоров’я”. Стаж роботи за фахом не менше 5 років, володіти державною мовою, здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки, відповідати кваліфікаційним вимогам, передбачених Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників. Випуск 78. «Охорона здоров’я», затвердженим наказом Міністерства охорони здоров’я України від 29.03.2002 № 117 (зі змінами).

Документи на конкурс: копія паспорта громадянина України; резюме у довільній формі; автобіографія(у випадках, визначених законодавством); копія (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копія трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи; згода на обробку персональних даних; конкурсна пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі; довідка МВС про відсутність судимості; медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ; попередження стосовно встановлених Законом України “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду; заява про відсутність у діях особи конфлікту інтересів; підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“) приймаються в кабінеті № 302 за адресою: м. Нововолинськ, пр. Дружби, 27. Телефон для довідок 3-14-32.

Читайте також: Новим заступником в управлінні охорони здоров’я став екс-голова Волиньради

 Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді. Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити