image
 |  724 28 Березня 2024 | 18:13

У Нововолинську троє чоловіків стали жертвами домашнього насильства

У Нововолинській громаді впродовж першого кварталу 2024 до управління соціального захисту населення надійшло 29 заяв про вчинення домашнього насильства.

Про це інформує сайт громади, - пише ВолиньUA.

Нерідко свідками й жертвами кривди стають діти. Серед постраждалих найчастіше – жінки. Упродовж трьох місяців від чоловіків надійшло три заяви про вчинення домашнього насилля та насилля за ознакою статі над ними. До поліції звернень надходить більше, але часто виклики бувають свідомо неправдивими. Цю інформацію озвучили під час засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми.

З метою профілактики домашнього насильства, у Нововолинській громаді регулярно проводять роботу. Зокрема, працює мобільна бригада, організовують інформаційні заходи, працює психолог, ведеться облік сімей, у яких зафіксовано факти вчинення кривди.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вщент зім'ята автівка та постраждалий водій: на Волині трапилася ДТП (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити