image
 |  9 10 Грудня 2022 | 19:18

У Нововолинську в багатоповерхівці вибухнули туристичні газові балони

10 грудня о 16 годині 16 хвилин на пункт зв’язку ДПРЧ №5 м. Нововолинська надійшло повідомлення, про вибух у багатоповерховому будинку на мікрорайоні Шахтарському.

Про це пише нововолинськ.com.

На місце виклику оперативно прибули рятувальники, поліція, швидка та аварійна газова служба.

Як вдалося з’ясувати, вибух стався у квартирі на 5-му поверсі. Причиною стало використання в помешканні туристичної газової плити. Як повідомили рятувальники, один балон вибухнув і від цього здетонував другий.

У квартирі перебувала мама з двома дітьми. На момент вибуху вони були в іншій кімнаті, тож отримали лише незначні ушкодження. Натомість чоловіка, котрий саме підходив до дверей помешкання, вибуховою хвилею відкинуло на сходову клітку. Він отримав травму голови та був госпіталізований в КНП «Нововолинська центральна міська лікарня».

Вибух значно пошкодив майно в помешканні.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучалися дві автоцистерни та одна автодрабина ДПРЧ №5 м. Нововолинська, а також пожежний автомобіль ДПРЧ №18 селища Іваничі.

Рятувальники радять при купівлі туристичних плиток із газовими балонами детально дізнаватись від продавця правила експлуатації приладу або ж звернутися до газової служби за роз’ясненнями. Та вкотре наголошують на дотриманні основних заходів безпеки, адже ваше життя – у ваших руках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині півторарічна дитина зачинилася у квартирі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити