image
 |  2 9 Жовтня 2021 | 21:40

У Нововолинську відбувся міжобласний турнір з легкої атлетики серед школярів (ФОТО)

У Нововолинську на стадіоні спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар» вперше провели осінній турнір з легкої атлетики.

Про це повідомляє «Нововолинськ.com.ua».

Відкриття змагань відбулося сьогодні, 8-го жовтня. На урочистий захід завітало чимало гостей, серед них і міський голова Нововолинська Борис Карпус, начальник управління освіти Сергій Мороз та головний спеціаліст фізичної культури та спорту управління освіти Надя Дячук.

Мер Нововолинська привітав юних спортсменів шахтарського міста та сусідніх громад. Звернувся до дітей і Сергій Мороз. Він привітав хлопчиків та дівчаток. Побажав їм сил та наснаги.

За перемогу боролися вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл Волинської та Львівської областей. Це діти із Луцька, Ковеля, Червонограда, Нововолинська, Володимир-Волинського району та Володимира-Волинського.

Директор Дитячо-юнацької спортивної школи Степан Міщук зазначив, що спортивний захід може стати традиційним у шахтарському місті. За його словами, для дітей це буде гарний досвід. Лідерів він не назвав, бо каже, отримати «золоту» медаль є у всіх спортсменів.

«Надіюся, що турнір, який ми розпочинаємо, стане традиційним і дасть новий поштовх для розвитку легкої атлетики у нашому місті. Діти отримають гарні нагороди, грамоти, медалі, а також і цікавий досвіт. Я поки не знаю, хто переможе, бо це спорт. Шанси на перемогу є у всіх», – розповів Степан Міщук.

Зокрема, команди змагалися у двох вікових групах: 2006-2007 та 2008-2009 років народження. Серед завдань турніру був біг на 100, 300 і 400 метрів, естафети та стрибки у довжину.

Для переможців підготували медалі та дипломи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Волинь АТО» пpобилася у чвеpтьфінал Кубка Героїв АТО 2021

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити