image
 |  0 22 Січня 2018 | 09:34

У Нововолинську віддати ялинку в пункт прийому не так вже й легко (ВІДЕО)

У Нововолинську з метою раціонального використання хвойних відходів організовують пункт прийому використаних ялинок.
Про це 22 січня 2018 року повідомляє сайт «12 канал».
[embed]https://youtu.be/ItcCNE7gI2I[/embed]
Хвою перероблятимуть на мульчу, застосовуючи в якості добрива, а стовбури та гілки дерев дробитимуть на щепу для котелень, − йдеться на сайті міськраді.

На порталі зазначили і номер телефону інформатора, у якого можна уточнити деталі. Ним виявився заступник директора виробничого управління комунального господарства міськради Олег Голян. Але віддати ялинку не так вже й легко.
Пункт прийому працює з понеділка по п’ятницю − і виключно в робочий час, тобто коли більшість громадян  не мають фізичної можливості відвезти ялинку. Ще й відповідальний держслужбовець відмовляється надати інформацію, як діяти у вихідний день.
Кому не вдасться поспілкуватися з чиновником − міськрада повідомляє, що можна приносити ялинки до мобільного пункту прийому. Він працюватиме щоденно, але ж знов таки − крім вихідних − з 8:00 до 17:00 на вулиці Лісній, 8, на території виробничого управління комунального господарства міста Нововолинська.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити