image
 |  295 25 Квітня 2024 | 20:43

У місті на Волині відкрили центр денного перебування для дошкільнят

У Нововолинську відкрили Центр денного перебування дітей дошкільного віку.

Про це ВолиньЮА повідомили у Нововолинській міськраді. 

Ініціативу реалізував «Карітас Волинь» завдяки участі у проєкті ACTED «Забезпечення розширення економічних прав і можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED) у співпраці з міжнародною організацією ACTED, Нововолинською міською радою та благодійниками.

Він спрямований на підтримку жінок ВПО, одиноких матерів, жінок у складних життєвих обставинах, які хочуть розвиватися, займатися власною справою, здобути освіту, працевлаштуватися, але не мають де залишити дитину.

У середу, 25 квітня відбулося відкриття Центру для дошкільнят. У ньому взяли участь заступниця міського голови Ніна Шумська, начальниця управління соціальної та ветеранської політики Валентина Журавська, начальниця Центру ПМСД Ольга Попіка, представники управління освіти, міжнародної організації ACTED, благодійники та мешканці міста.

Простір для дошкільнят розрахований на 30 діток. Буде працювати дві групи, з 9:00 до 13:00. Для діток проводитимуть розвиткові заняття, підготовчі уроки до школи та активні ігри.

Центр денного перебування дітей дошкільного віку знаходиться на території Церкви Святих Верховних Апостолів Петра і Павла Української греко-католицької церкви за адресою: вулиця Митрополита Шептицького, 18.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прихильники упц мп спустошили храм на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити