image
 |  0 12 Грудня 2017 | 10:11

У Нововолинську вирішили харчувати пільгові категорії школярів безкоштовно

У наступному році у Нововолинську харчуватимуть пільгові категорії школярів безкоштовно. Правда, одних дорожче, інших – дешевше.
Про це інформує наш власкор.
Відповідні ціни зафіксовані у проекті рішення Нововолинської міської ради «Про організацію харчування учнів, які потребують соціального захисту, в закладах загальної середньої освіти».
Пропонується організувати безкоштовне харчування учнів-сиріт та учнів, позбавлених батьківського піклування, школярів, чиї батьки загинули в зоні АТО, з розрахунку 9 гривень на учня щоденно за фактом відвідування ними навчальних занять.
На 7 гривень щоденно харчуватимуть школярів таких категорій: учнів 1-4 класів, учнів 1-11 класів, які вимушено переселені зі Сходу України, учнів 1-11 класів, які виховуються в малозабезпечених сім’ях, учнів 1-11 класів – дітей учасників АТО на період їх відрядження для участі в АТО, учнів 1-11 класів із особливими освітніми потребами.
 
 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити