image
 |  2 15 Грудня 2017 | 09:26

У Нововолинську затримали психічно хворого маніяка, а потерпілих просять написати заяви

Сьогодні опівночі повідомили: психічно хворого чоловіка, який брутально чіплявся до дівчат, уже виявили.
Про це 15 грудня 2017 року повідомляє сайт «РАДАР».
З 1 по 14 грудня до нововолинських дівчат та жінок приставав чоловік років 35-40, невисокого зросту, 165-167 см, без передніх зубів, із хворобливим блиском в очах. Поки стали відомі три випадки.
Дивно, але всі жертви нападника не заявили в міліцію про злочин. Вони вирішили викласти пережите… в інтернеті.
Ось як пояснює такі дії одна з жертв 1 грудня на бульварі Шевченка:
Ми не кричали, бо все сталось дуже швидко. Нападник невисокого зросту, 165-167 см, у нього відсутня половина зубів – це ми помітили, коли він посміхнувся на спробу самооборони від моєї подруги. Одягнений був у чорну куртку та чорну шапку з червоним написом на лобі.
У поліцію ми не звернулися, бо розгубились, і до того ж, чоловік утік, факту нападу зафіксовано ніде не було, ушкоджень йому не вдалося нанести, що може зробити поліція?

На тому ж таки бульварі Шевченка, і знову ж таки неподалік від «Перлини+», 13 грудня близько 13-ї години чоловік без передніх зубів, із хворобливим блиском в очах чіплявся до іншої дівчини.
Проте й вона не заявила у поліцію, а лиш розповіла про свою пригоду в інтернеті.
Зазвичай поліція починає оперативно-розшукові заходи, коли надійде письмова чи бодай усна заява від потерпілого чи свідка злочину. Тут не було жодної заяви!
Але, за даними РАДАРА, вчора по обіді двоє дільничних навідалися до мешканця одного з будинків на бульварі. Цей чоловік має психічні розлади й уже неодноразово переслідував дівчат. Опитали сусідів імовірного правопорушника. Сусіди підтвердили: є такий, прикмети всі збігаються. Однак його самого вдома не було.
Bear Beam: Учора, йдучи з роботи, привітався з сусідкою, яка мене чомусь жахнулася. Згодом розповіла, що після повідомлень в інтернеті про маніяка вона водить (супроводжує) 11-річну онуку в музичну школу. Коли вони повертались додому, до них став чіплятись якийсь чоловік, від якого їм довелося втікати. Назвала ім’я, бо живемо неподалік і вона його впізнала. Пішовши туди, я виявив підозрюваного на тому ж місці, де був скоєний перший напад. Поки викликав поліцію (прибули за 1-2 хвилини) -  підозрюваний утік.

УВАГА! Заступник начальника Нововолинського відділення поліції С.Галащук закликає всіх дівчат і жінок Нововолинська, до яких чіплявся той маніяк, написати бодай коротеньку заяву.
Або хоча би зголоситися за номером: 0 33 44 3 30 59.
ТЕРМІНОВО, дівчата! Бо без ваших заяв його притягнути до відповідальності не можуть! А якщо не покарають, то він знову буде лапати панянок!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити