image
 |  2 27 Травня 2023 | 16:21

У парку Камінь-Каширська невідомі пошкодили лавку

24 травня в парку Камінь-Каширська була пошкоджена лавка. Тож, доводиться витрачати чимало зусиль і коштів на відновлення та приведення їх до належного стану.

Про це повідомили на сторінці Типовий Камінь-Каширський, - пише ВолиньUA.

Як правило дії по умисному пошкодженню громадського майна вчиняються з хуліганських спонукань. Слід пам’ятати, що за такі дії відповідно до Кримінального кодексу України передбачена кримінальна відповідальність. Крім того, громадське майно було закуплено та встановлено за кошти платників податків громади, тобто за наші з вами кошти, і ремонтують його за ці ж самі кошти.

Для всіх жителів нашої громади основним повинне стати усвідомлення необхідності збереження громадського майна та бережливого ставлення до нього!

Хочеться також звернути увагу мешканців і гостей Камінь-Каширська на дотримання санітарного стану, не розкидати обгортки, порожні пляшки, недопалки, лузгу від насіння, що дуже часто можна побачити біля лавок у парку та в центрі міста. Ми ж усі хочемо жити в гарних умовах, щоб всюди було чисто та охайно. Усім подобається, коли поважають їх труд. Так, чому деякі з жителів не поважають труд працівників з благоустрою?

Пам’ятаймо, ніхто, окрім нас самих, не зможе нам створити затишок і порядок, а відтак, і хороший настрій усім, котрі люблять і шанують своє рідне місто. Давайте збережемо свою маленьку батьківщину, для себе та своїх дітей, як справжні господарі! - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити