image
 |  2 18 Грудня 2018 | 13:54

У ПАТ «Волиньгаз» - передноворічний День клієнта

Традиційно напереродні новорічно-різдвяних свят волинські газовики організовують тиждень клієнта. Святкові заходи з нагоди Дня клієнта відбуватимуться з 17 по 22 грудня включно у луцькому Центрі обслуговування клієнтів, що на просп. Молоді, 14 А. Споживачі природного газу, які завітають у ці дні до центру обслуговування, одержать від менеджерів новорічні гостинці.

Про це інформує прес-служба ПАТ “Волиньгаз” .

Волинські газовики організовують новорічне свято для клієнтів уже другий рік поспіль. Цьогоріч для клієнтів підготували чудові подарунки та призи - фірмові чашки та брендовані ялинкові прикраси.

«ПАТ “Волиньгаз” - клієнтоорієнтована компанія, а це означає, що клієнт для нас - найбільша цінність. Ми часто впродовж року організовуємо різні цікаві акції для наших клієнтів і зараз запрошуємо всіх на святковий тиждень клієнта. Новорічні гостинці щодня одержать усі споживачі природного газу, які впродовж тижня завітають до Центру обслуговування клієнтів і зареєструються в Особистому кабінеті на сайті 104.ua через термінал самообслуговування. На лучан чекають розіграші фірмових сувенірів серед клієнтів», - повідомив начальник управління Клієнтського сервісу ПАТ “Волиньгаз” Юрій Петрук.

Популярність сучасних онлайн-сервісів стрімко зростає. На Волині сучасними сервісами газової компанії вже користується 40% споживачів. Онлайн-сервісом «Особистий кабінет» на сайті 104.ua користуються близько 45 тис. клієнтів ПАТ «Волиньгаз». Сервіс використовується для контролю та передачі показань лічильників та здійснення онлайн-оплати за спожитий газ.

“Окрім цього, клієнти можуть отримати на сайті інформаційну підтримку щодо стану свого особового рахунку, порядку встановлення будинкових та індивідуальних лічильників, механізму нарахування пільг та субсидій. Цього року більше 800 тис. консультацій з газових питань мешканці регіону отримали у фахівців центрів обслуговування клієнтів Волині. Півмільйона волинян передає показання лічильників газу через СМС - повідомлення на номер 7104, а 5 тис. клієнтів встановили мобільний додаток Mobile104”, - додав начальник профільного управління ПАТ “Волиньгаз” Юрій Петрук.

До сучасного просторого Центру обслуговування в четвер, 20 грудня запрошують малечу! На дітей тут чекають передноворічні конкурси, екскурсії та гостинці!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студенти дізнались про «таємниці» компанії «Волиньгаз»

Довідка. Щодня Центр обслуговування клієнтів у м.Луцьк відвідує максимум 500 споживачів. Клієнтів обслуговує щодня з 8:00 до 17:00 год. десятеро комунікабельних менеджерів. ЦОК обслуговує мешканців обласного центру та прилеглого Луцького району.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити