image
 |  4 30 Листопада 2020 | 18:16

У першому кварталі 2021 року у Луцьку з'явиться 20 нових автобусів (ФОТО)

У першому кварталі 2021 року Луцьком на маршрутах громадського транспорту курсуватимуть 20 нових автобусів, які замінять старі "Богдани".

Про це повідомим мер Луцька Ігор Поліщук.

Перші автобуси виїдуть на рейс вже з 1 грудня. Це екологічні автобуси MAN А21 Lion’s City, які працюватимуть на одному із маршрутів ТОВ ВТП «Санрайз» ЛТД.

Автобуси відповідають стандарту Євро-5, оснащені газовими двигунами, з низькою підлогою для зручного користування та пасажиромісткістю 80 місць, в тому числі 42 для сидіння.

“Ми вже давно проводимо роботу із перевізниками з метою оновлення рухомого складу. Ці “Богдани”, які сьогодні є, перебувають на межі свого функціонування і, безумовно, що автопарк потребує оновлення. І от сьогодні бачимо перші плоди: два автобуси, які будуть ставати на рейс вже завтра. До кінця року очікується ще три таких автобуси. Всього перевізник планує закупити двадцять автобусів та реалізувати цей проєкт повністю за перший квартал наступного року. Орієнтовно в березні у нас в місті буде їздити двадцять нормальних, комфортних автобусів, які замінять велику частину “Богданів”. Один такий автобус пасажиромісткістю заміняє два “Богдани”. Це позитивно відобразиться на кількості транспорту в місті, бо бачимо, що сьогодні рух ускладнений, важко проїхати”, - зазначив мер Луцька Ігор Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Минулого тижня на Волині виявили порушення протиепідемічних вимог у 138 закладах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити