image
 |  0 3 Листопада 2021 | 11:45

У Підгайцівській громаді депутати від «Свободи» відстояли підвищення заробітної плати вихователям

У Підгайцівській громаді депутати від «Свободи» відстояли підвищення заробітної плати вихователям.

Про це стало відомо під час чергової сесії сільради. Про її результати розповів депутат від фракції ВО "Свобода" Тарас Столярчук у соцмережі facebook.

"Відбулась, як завжди непроста 12 чергова сесія Підгайцівської сільської ради VIII Скликання.

Почалась з неприємностей: майже усіх присутніх людей, в тому числі хлопців учасників АТО вигнали з сесійної зали з причин запобігання захворюваності Ковід! Що є незаконно! Як на мене, то чим вони відрізняються від депутатів?! Скупчення в одній залі всеодно відбулось!

Далі мною було обурення та питання до голови з приводу електронного голосування! Чому досі не встановлене електронна система голосування, адже ми 9 місяців тому виділили на це кошти? Громада має знати про рішення, які ми приймаємо. Хто і за що голосує. Чекаємо до Нового року.

З хорошого: Наша фракція «Свобода» за численними зверненнями, депутатськими запитами починаючи з грудня 2020року все ж таки добились результату і обіцяного вихователям та няням підняття заробітної плати. Запити підкріплюю. Нарешті нас почули.

Земельні питання найскладніші!!! Під шумок пакетом приймають купу незаконних. Тому наша фракція не підтримує таких рішень, так, як пакетом голосування незаконне!

На кінець сесіі озвучив прохання від нашої фракції запросити на наступну сесію начальника Луцького районного відділку поліції аби дізнатись результати розслідувань злочинів, які відбуваються в нашій громаді. Депутати підтримали", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через «Велике будівництво» Зеленського неподалік Волині зруйнували відрізок дороги

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити