image
 |  9 26 Травня 2024 | 23:31

У підпільних цехах на Волині вилучили понад 28 тонн алкоголю і спирту

В рамках провадження про незаконне виготовлення, зберігання і продаж контрафактного алкоголю на Волині викрили два підпільні цехи. Загалом вилучили 28,5 тонн спирту і готової продукції.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України.

Раніше, 13 травня, в Бюро економічної безпеки звітували, що на одному зі складів у місті Торчин на Волині вилучили фасовану алкогольну продукцію об’ємом понад 15 тисяч літрів, 5,5 тонн спирту та 1 тонну готової рідини для розливу. Серед вилученого були підробки коньяку, віскі, текіли, настоянок, рому та горілки понад 50 марок.

За даними Генпрокуратури, організатори продажу контрафактного алкоголю мали ще одне виробництво і склад на Волині.

Цього разу у складських та виробничих приміщеннях вилучили понад дві тисячі коробок готової продукції відомих світових брендів, устаткування, 10 тонн готової продукції у ємкостях і 12 тонн спирту.

За даними слідства, підробний алкоголь продавали на території України через мережу інтернет. На усе вилучене устаткування і алкоголь наклали арешт.

Як додали у прокуратурі, наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру причетним до виробництва і продажу контрафактного алкоголю. Триває слідство за статтею 204 Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити