image
 |  0 26 Листопада 2020 | 22:47

У Польщі охоронець «Бєдронки» жорстоко побив перед магазином клієнта, якого вважав українцем

Скандальний інцидент стався минулого понеділка, 23 листопада, біля магазину «Бєдронка» на вулиці Йоселевича в Кракові.

Як пoвідoмляє «Yavp.pl» з пoсиланням на tvp.info, охоронець магазину жорстоко побив клієнта, звинувативши його в крадіжці. Як виявилося пізніше, той нічого не крав.

Зі слів постраждалого, він прийшов до «Бєдронки» купити подарунок на 15-річчя своєї сестри. За покупки розплатився на безготівковій касі й вийшов з магазину. Дійшов майже до зупинки транспорту, коли його наздогнав охоронець та вдарив по спині й почав хапати за руки.

Після цього охоронець повалив постраждалого на землю та одягнув наручники. При цьому він душив коліном чоловіка, який лежав обличчям в тротуар. Свідками інциденту були перехожі, однак ніхто з них не втрутився.

На прохання постраждалого пояснити, що відбувається, охоронець почав кричати: «Закрий рота к**вa українець». Після цього він взагалі приснув йому в обличчя газовим балончиком. 

Далі затриманого завели в середину магазину, де виявилося, що він має чек. На місце викликали поліцію. За словами постраждалого, ніхто перед ним не вибачився: ні охоронець, ні керівник магазину.

Пізніше мережа «Бєдронка» висловила жаль з приводу інциденту та повідомила, що охоронець, який безпідставно побив клієнта, більше не працюватиме в їхніх магазинах.

Спочатку польські ЗМІ писали, що жертвою побиття став українець, однак, за уточненою інформацією, постраждалим є громадянин Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець помер у Польщі під час затримання після застосування електрошокера

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити