image
 |  2 9 Червня 2021 | 19:59

У Польщі викрили ще одну нечесну агенцію праці українців

Українці в Польщі незаконно займалися агенцією праці і незаконно працевлаштовували співвітчизників та інших іноземців.

Як повідомляє «Yavp.pl» з посиланням на сайт Бєщадського відділу прикордонної служби, викрито 37-річну громадянку України, яка була власницею спулки (ТОВ), та 24-річного члена правління цієї спулки, також українця.

Обоє займалися посередництвом при працевлаштуванні без наявності відповідних дозволів, необхідних для діяльності агенції праці. Фірма була зареєстрована в Жешуві. Крім того, вони дали нелегально роботу шістьом іноземцям, четверо з яких - громадяни України. Ті працювали на продуктових оптових складах.

Трьом нелегальним працівникам вже видали зобов'язання до виїзду з Польщі, ще проти двох порушили адміністраційні справи. Власницю фірми та члена правління покарають штрафом за незаконну діяльність. Розмір штрафу визначить суд.

Нагадаємо, це вже другий подібний випадок за останній час. Попередній, коли українці в Польщі незаконно займалися агенцією праці, викрили в Кошаліні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польські школярі допомогли українцеві вернути загублений гаманець із грошима і не тільки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити