image
 |  2 27 Квітня 2020 | 21:20

У Польщі затримали 28-річного водія вантажівки з України, який віз викрадені мотоцикли

У Любуському воєводстві польські прикордонники затримали українського водія вантажівки, який перевозив викрадені у Німеччині три мотоцикли і запасні частини.

Про це повідомляє «POLSKIE RADIO».

Польські прикордонники затримали у пункті пропуску в Ольшині (Любуське воєводство) на заході Польщі водія вантажівки з України, котрий перевозив викрадені мотоцикли. Розслідування у цій справі передали поліції із Жар. Про це у понеділок повідомила речниця Надодрянського відділу Прикордонної служби Йоанна Конєчняк.

Прикордонники у ґміні Тупліце здійснили у неділю поглиблений контроль вантажівки, що їхала з Німеччини. Транспортним засобом керував 28-річний громадянин України.

«У вантажному відділі були три мотоцикли марок Yamaha, Kawasaki і BMW та двигун до мотоциклу із рамою. Після перевірки у базах даних виявилося, що одноколісні та частини були викрадені у Німеччині. Їхню вартість оцінили у 52 тис. злотих (понад 11 тис. євро)», - сказала речниця.

Вона додала, що 28-річного українця затримали і з вантажівкою та її вантажем передали поліції, котра буде з’ясовувати обставини крадіжки мотоциклів та встановить осіб, відповідальних за злочин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі задумали відправити чартери за заробітчанами з України

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити