image
 |  2 8 Лютого 2020 | 09:42

У Польщу не впустили українку з іграшковими грошима

Під час спроби перетнути кордон у пункті пропуску в Корчовій громадянка України намагалася переконати польських прикордонників у фінансовій спроможності за допомогою іграшкових банкнот.

Як повідомляє «Yavp.pl», з посиланням на сайт Бєщадського відділу прикордонної служби, інцидент трапився під час звичайної перевірки пасажирів автобуса, що їхав з України до Чехії.

33-річна жінка пред'явила на вимоги 32 банкноти: євро, долари та гривні, які викликали підозру в прикордонників. Після детальної перевірки виявилося, що банкноти є «грошима» для настільних ігор.

Українка зізналася, що намагалася перетнути кордон за допомогою обману, та погодилася понести покарання у вигляді умовного позбавлення волі терміном на 4 місяці з однорічним випробувальним періодом.

У 2020 році прикордонники Бєщадського відділу вже виявили майже 200 штук підробок банкнот різних валют, пред'явлених іноземцями під час контролю. У 2019 році їх було виявлено понад 900.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полька за 4 тисячі доларів замовила в Україні вбивство свого ексчоловіка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити