image
 |  9 9 Березня 2018 | 08:48

У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП, є двоє загиблих (ФОТО)

8 березня по дорозі до польського Перемишля автомобіль Ford з українцями на слизькій дорозі з'їхав на зустрічну смугу і в'їхав під колеса вантажівки, є загиблі.
Про це 09 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Nowiny24».
Do wypadku doszło w czwartek przed godz. 7, na drodze krajowej nr 28 w Birczy w pow. przemyskim.- Policjanci ustalili wstępnie, że kierujący fordem transitem,
Поліцейські встановили, що водій Ford, рухаючись у напрямку до Перемишля, раптово виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою з причепом. У момент аварії на дорозі було дуже слизько. З водієм вантажного автомобіля, 42-річним жителем Пшемисля, нічого не сталося. Він був тверезим, - йдеться в повідомленні.

Do wypadku doszło w czwartek przed godz. 7, na drodze krajowej nr 28 w Birczy w pow. przemyskim.- Policjanci ustalili wstępnie, że kierujący fordem transitem,Як повідомляє місцева поліція, на момент зіткнення в мікроавтобусі було шість українців.
Do wypadku doszło w czwartek przed godz. 7, na drodze krajowej nr 28 w Birczy w pow. przemyskim.- Policjanci ustalili wstępnie, że kierujący fordem transitem,
Водій і пасажир загинули на місці. Ще четверо українців з різними травмами потрапили до лікарні. Один з них, у важкому стані, був транспортований вертольотом рятувальної служби, - сказано в повідомленні.

Do wypadku doszło w czwartek przed godz. 7, na drodze krajowej nr 28 w Birczy w pow. przemyskim.- Policjanci ustalili wstępnie, że kierujący fordem transitem,Громадяни України їздили автобусом з сусіднього села Стара Бірце. Вони є будівельниками в місті Бірце, де відбувається реконструкція мосту. Вони працювали в одному з підприємств Ржешова.
Do wypadku doszło w czwartek przed godz. 7, na drodze krajowej nr 28 w Birczy w pow. przemyskim.- Policjanci ustalili wstępnie, że kierujący fordem transitem,На місці аварії працівники міліції працюють під наглядом прокурора за участю експерта у сфері дорожнього руху. 5 пожежників були вислані в Бірце. Першим на місці був департамент Бірманського ОСП, пізніше прибули рятувальники від ОПС Суфчин, ОСП Красичин, ПСП Пшемишль та JRG Жешув (форпост в Динув).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити